Ets propietari?

QUI SOM:

Bones Vacances és una empresa jove i dinàmica amb ganes d’oferir habitatges de vacances amb encant.
Som especialistes en el lloguer temporal i vacances de finques rústiques, cases singulars, torres úniques i apartaments tant a l’interior com a la costa.

COM FUNCIONEM:

1) Un membre de l’equip del Bones Vacances visita l’immoble per conèixer als propietaris, explicar amb tot luxe de detalls en què consisteix el lloguer de vacances i determinar el preu de venda al públic de les setmanes, segons temporades. Aquesta taxació es presenta a la propietat per al vist-i-plau.

2) Quan la propietat decideix seguir endavant, es procedeix a la formalització de la relació entre la propietat i Bones Vacances mitjançant un contracte de prestació de serveis.

3) Assessorament i realització del procés de legalització de l’immoble, alta en el registre dels cossos de seguretat pertinents i assessorament en el pagament d’impostos.

4) Realització de reportatge fotogràfic per a la comercialització i orientació per a l’adequació de l’immoble.

5) S’inicia la promocionar l’allotjament.

El PAPER BONES VACANCES (BV):

BV es dedicarà a la promoció d’allotjaments a diferents plataformes de difusió i comercialització nacionals i internacionals així com en xarxes socials.

BV es fa càrrec del cobrament de les estades contractades i de les taxes turístiques.

BV liquidarà amb la propietat dels rendiments del lloguer d’allotjaments descomptant els honoraris i els possibles despeses extraordinàries.

BV es fa càrrec de les entrades i sortides dels hostes, així com de les neteges, bugaderies i qualsevol gestió necessària que pugui sorgir durant les estades.

BV es fa càrrec de la comunicació oficial corresponent i obligatòria als cossos de seguretat i de la liquidació de les taxes turístiques.

BV és API, condició obligatòria per a la gestió dels immobles d’ús turístic. També és membre de APARTUR (Associació d’apartaments turístics de Barcelona).

CONTACTE

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Localitat (obligatori)

Tipus de casa (obligatori)

El vostre missatge